Somerii inregistrati oficial, precum si toate persoanele care nu au de lucru si vor sa se angajeze au ocazia, ca mâine, 24 aprilie, sa-si gaseasca un post la un agent economic.

Pentru ei, vineri, incepând cu ora 9.00 si pâna in jur de ora 13.00, la Muzeul de Istorie “Iulian Antonescu” Bacau (vizavi de Biserica Precista) se va desfasura, ca in fiecare an, bursa generala a locurilor de munca, la care sunt asteptati toti cei care tintesc o slujba, indiferent de vârsta si pregatire profesionala.

Organizatorul, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bacau, a contactat pâna pe 22 aprilie, peste 650 de angajatori, in scopul participarii lor la eveniment cu oferte de posturi vacante. Dintre ei si-au anuntat prezenta cu oferte de locuri de munca mai mult de 60.

PUBLICITATE

Acestia pun la dispozitia somerilor cel putin 800 de joburi in constructii, confectiile de imbracaminte si incaltaminte, in sfera serviciilor si in alte domenii de activitate. Pentru ca aspirantii sa-si sporeasca sansele de angajare, este bine ca ei sa se prezinte cu CV-ul complet, pe suport de hârtie ori electronic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ