Compania Regionala de Apa Bacau (CRAB) anunta ca a finalizat reparatiile la conducta de apa care aprovizioneaza Bacaul.

“In data de 29.05.2015, in jurul orei 20.00, au fost finalizate lucrarile de reparatie la conducta de aductiune de la Valea Uzului, din zona Valea Budului.

S-a procedat la umplerea conductei, iar in cursul zilei de azi 30.05.2015 se incearca revenirea la programul normal de furnizare a apei potabile” se arata intr-un comunicat postat pe site-ul CRAB.

PUBLICITATE

Compania isi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat.

Reamintim ca o avarie pe tronsonul care furnizeaza apa din sursa Valea uzului a lasat Bacaul pe uscat in dimineata zilei de vineri, 29 mai. Odata cu apa rece a fost sistata si furnizarea apei calde.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

28 COMENTARII

 1. Compania nu ar trebui sa isi mai ceara atatea scuze, ca oricum nu ne ajuta cu nimic pe noi, consumatorii si sa fie mai serioasa. Sa le fie rusine!

 2. Maaaa,cind dati drumul la apa pe str.Tipografilor!Sunteti culmea rau de tot!Am o fetita mica si vc-urie s-au umplut cu rahati!Ce boala mai aveti de nu dati drumul la apa??????

 3. Ce-ar fi, daca compania, in loc de scuze, ar mai scadea pretul la apa, ca l-au urcat fara a asigura nimic in plus la calitate apa/servicii, mai curand in minus.

 4. Asta e cel mai bun exemplu despre modul in care coruptia generalizata din Bacau ne afecteaza vietile.Licitatiile sunt castigate de firme care lucreaza prost dar care obtin contracte prin metode cunoscute…

 5. Merita un premiu conducerea CRAB -ului. Pana maine dimineata nu vine apa mai sus de etajele 1-2. Ne cerem scuze operatorului pentru disconfortul creat de a-i deranja de la odihna din weekend.

  Peticeala aceea de conducata magistrala din azbociment si teava de otel va ceda la fiecare 5-8 luni.
  Inlocuirea ei este estimata de CRAB la 35 milioane de euro (cca 20 km). O adevarata autostrada subterana .

 6. A venit apa in sfarsit,acum astept sa curetea tevile de mizerie ca sa se limpezeasca,apa murdara o voi plati ca apa potabila,ar trebui sa lasati pretul mai jos ca nu se justifica!

 7. Pe conducta folosita la ”peticire” se plimbau sobolani acum trei zile.Banuiesc ca au folosit ceva dezinfectant..unii fac mancare altii se spala sa nu mai spunem de cei care chiar beau apa…de munte. Tineti capul in pamant in continuare,platiti incompetenti. Nea’ ziaristul oare stie ca doar POZA publicata poate face obiectul unei anchete ITM ? Care nu isi face treaba…aia e lucrare?E bascalie,fara masuri de siguranta ,fara masuri de igienizare a zonei..e APA POTABILA – NU petrol. Acviferul orasului sta nefolosit desi la nevoie se vede ce apa buna sau mai putin (in functie de zona) AVEM..totusi AVEM apa langa noi si o investitie minima la nivel de Municipiu cu pretentii ar rezolva vesnica problema cu apa din Uz–unde fac sex pestii-voi o beti. Cine are minte,are si CAP…

 8. Cei din conducerea CRAB si de la primarie au interes sa fie cat mai multe defectiuni, ca si de aici vin spagile, din cat mai multe facturi la reparatii conducte, strazi, trotuare etc
  E simplu, ca pe ei nu-i intereseaza ca reparatiile sa tina vreo 20 de ani si nici ce scriem noi aici si cu ce probleme ne confruntam.

 9. Atentie!!!!!este ora 23.15 si presiunea la apa este mai mica ca acum 2 ore,oare de ce?nu treb sa fie mai mare?s-a produs alta avarie?doamne fereste….chiar iesim in strada de data asta…

 10. Propun o majorare a pretului apei!!!! Cat s-au chinuit saracii de ei sa repare conducta……merita si e pe deplin justificata o indexare cu 5-10 % ……. asa , ca tot vine 1 Iunie si e la moda……

LĂSAȚI UN MESAJ