ELENA ALEXANDRA GRIGORAS

Craiova a gazduit etapa nationala a olimpiadei de pedagogie-psihologie ( licee pedagogice). Elevii Colegiului National Pedagogic ,,Stefan Cel Mare” Bacau s-au numarat din nou printre cei care au urcat pe podium.

De altfel, Bacaul a fost singurul judet care s-a intors acasa cu patru premii, o performanta deosebita pentru istoria liceului. Sinziana Ioana Ciocan (clasa a X-a A), coordonata de prof. de stiinte socio-umane Sonia Berza, a obtinut premiul al II-lea, la Psihologie generala.

Andreea Laura Bot (clasa a XI-a A) a cucerit o mentiune la disciplina Psihologia vârstelor. Tot o mentiune a primit, la Introducere în pedagogie si teoria si metodologia curriculum-ului, Raluca Filip (clasa a IX-a A).

PUBLICITATE

Elena Alexandra Grigoras (clasa a X-a B) a obtinut premiul special la disciplina Teoria si practica instruirii si evaluarii. Cele trei premiante au fost coordonate de Cerasela- Magdalena Mardare, profesor de pedagogie-psihologie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ