Trei studenti de la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri au venit la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau pentru a participa la un stagiu de practica, pâna la data de 19 februarie.

„Studentii Florin Vatamanu (anul II), George Popa (anul III) si Teodor Maxim (anul IV) au fost inclusi într-un program de tutela profesionala în vederea perfectionarii deprinderilor practice referitoare la misiunile de interventie în situatii de urgenta, dar si de prevenire a acestora”, a declarat capitan Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

8.02 - studenti practica

PUBLICITATE

In aceasta perioada, viitorii pompieri vor putea sa puna in practica ceea ce au invatat in teorie si asta sub indrumarea ofiterilor cu experienta de la unitatea din Bacau. Inainte sa se intorca in bancile facultatii, ei vor trebui sa sustina o evaluare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ