20 aprilie 2024
EvenimentVIDEO: Xiaomi dezvăluie o mașină electrică de ultimă generație: Tehnologii avansate pentru...

VIDEO: Xiaomi dezvăluie o mașină electrică de ultimă generație: Tehnologii avansate pentru conducerea autonomă

Xiaomi, cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul electronicii de consum, a intrat în industria auto cu lansarea mașinii sale electrice, SU7. Vehiculul nu doar promite performanțe premium, ci integrează și tehnologii avansate pentru conducerea autonomă, marcând un pas semnificativ înainte în sectorul auto.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale Xiaomi SU7 este integrarea perfectă cu smartphone-urile prin intermediul sistemului Xiaomi Vela, asigurând compatibilitate completă cu dispozitivele IoT. Mai mult, Xiaomi HyperOS controlează discret mediile de bord, îmbunătățind experiența generală de conducere.

Versiunea de bază a SU7 uimește piața auto cu sistemul său de tracțiune spate. Cu o accelerație impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 5,28 secunde și o autonomie remarcabilă de până la 668 de kilometri într-o singură încărcare, vehiculul oferă performanțe dinamice împreună cu o durată extinsă a bateriei. Cu un motor puternic de 299 de cai putere și un cuplu maxim de 400Nm, SU7 oferă o experiență de conducere de neuitat. Viteza sa maximă atinge 210 km/h, în timp ce distanța de frânare de la 100 la 0 km/h este de doar 35 și jumătate de metri, subliniind siguranța și eficiența acestui model inovator.În interior, Xiaomi prezintă realizări unice în tehnologiile inteligente, integrând perfect automobilele cu electronica de consum. Conducând în domeniul autovehiculelor autonome, compania introduce trei tehnologii cheie: BEV Adaptiv, Model Fundațional de Cartografiere Rutieră și Rețea de Ocupație Super-Res. BEV Adaptiv oferă algoritmi de percepție precisă în diverse scenarii, cu o rază de recunoaștere cuprinsă între 5 și 250 de metri. Modelul Fundațional de Cartografiere Rutieră revoluționează recunoașterea condițiilor de drum, permitând ajustarea inteligentă a traiectoriilor fără a fi nevoie de hărți preexistente. Între timp, Rețeaua de Ocupație Super-Res realizează categorii nelimitate de recunoaștere a obstacolelor, eliminând erorile printr-un algoritm vectorial inovator.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri