Într-o înregistrare audio care ciculă pe Internet, dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău afirmă că toate măsurile luate de autorități împotriva COVID sunt ridicole întrucât acest virus, este foarte asemănător celui gripal, iar împotriva gripei nu s-au luat niciodata astfel de măsuri: izolare, măști obligatorii si așa mai departe.

Doctorița mai spune că blocarea in case, purtatul măștilor și celelalte măsuri nu sunt doar greșite, ci agravează răspândirea bolii.

“Nu văd de ce acum să stricăm viața tuturor, să distrugem economia, învățământul și tot ce înseamnă viața normală – nu mai vorbesc de credință și de tot ce înseamnă legătura noastra cu Biserica, cu Dumnezeu și cu tradițiile neamului nostru – pentru ceva ce a fost întotdeauna; ceea ce se întâmpla acum s-a întâmplat întotdeauna cu alte tipuri de boli care se chemau altfel și nu făcea nimeni caz de ele și nu venea presa să spună ce tragedie se întâmplă și care este rata deceselor”, spune dr. Secară în înregistrare.PUBLICITATE