Un obiectiv care parea aproape interzis, Spitalul Municipal, a fost deschis pentru vizita jurnalistilor de catre primarul Cosmin Necula.

Accesul presei, si de fapt, nici al consilierilor locali din fostul mandat a fost interzis din 2014, de când s-a reziliat contractul cu fostul constructor.

Luni, la prânz, cu totii au putut vedea cu ochii lor in ce stadiu sunt lucrarile si daca echipamentele medicale achizitionate mai sunt in incinta cladirii.

Stadiul lucrarilor este de 75 la suta. Daca obiectivul de investitii ar ajunge inapoi la beneficiar, acesta ar putea fi gata intr-un an si jumatate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Daca SR a reusit sa faca un contract in care garantia aparatelor sa inceapa si dupa 10 ani de la cumparare atunci chiar este mare.
    Doamna respectiva sustinea asta dar nu prea era convinsa. Si parca nici convingatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ