Locatarii unui imobil de locuinte, de pe strada Radu Negru, din Bacau, au tras o sperietura zdravana, la sfârsitul saptamânii trecute, când o bubuitura puternica s-a auzit in bloc iar fumul a inceput sa invadeze casa scarii.

Initial au crezut ca este vorba de o explozie cauzata de o acumulare de gaze si au pus imediat mâna pe telefon pentru a chema pompierii.

Când au ajuns militarii la fata locului si-au dat seama ca au de-a face cu incendiu la una dintre garsoniere. Au evacuat imediat mai multi locatari si au intervenit pentru stingerea focului.

PUBLICITATE

„Incendiul a pornit de la doua candele lasate aprinse de catre proprietara. De la una s-a aprins fata de masa si s-a extins la televizor si de la acesta s-a auzit acea bubuitura, iar de la cealalta a luat foc un fotoliu din balcon. In urma acestui eveniment nu s-au inregistrat victime”, a declarat lt. Andrei Grecu, purtator de cuvânt la Inspectoratul pentru Situiatii de Urgenta al judetului Bacau.

Focul a fost lichidat, fiind distruse mai multe bunuri din interiorul locuintei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ