Pentru ca nu s-au inteles sa vanda marfa acelasi pret, doi comercianti din sectorul de fructe din Piata Centrala, vecini de taraba, s-au luat la bataie in vazut cumparatorilor.

Lupta a fost inegala pentru ca in sprijinul unuia dintre ei au sarit si sotia dar si nepotul. I-au carat pumni si palme si a avut noroc ca a fost scos la timp din mainile lor.

Bataia a fost inregistrata si de camerele de supraveghere din piata, imaginile ajungand apoi la Sectia 2 Politie care a deschis o ancheta.

PUBLICITATE

„Noi am intocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

Barbatul agresat a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ