S-a intâmplat intr-un magazin satesc, din comuna Sascut, iar filmul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum vânzatoarea este ocupata cu un individ imbracat in camasa alba, care ii solicita sa-i arate mai multe produse din lada frigorifica.

Alaturi de el sta un tânar imbracat in tricou albastru, care lasa impresia ca vrea si el sa cumpere ceva, dar de fapt ei erau impreuna si scopul era sa o tina de vorba pentru a putea da lovitura. La un moment dat, tânarul profita de faptul ca gestionara este aplecata peste lada si in doar câteva secunde se duce in spatele tejghelei si sustrage toate incasarile, respectiv aproape 5.000 de lei, dupa care se intoarce la rând.

Angajata si-a dat seama târziu ca banii i-au fost furati si a depus plângere la politie, iar oamenii legii fac acum cercetari pentru identificarea suspectilor, pentru ca s-ar parea ca sunt implicate trei persoane, care nu sunt din localitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Individul stia sigur unde sunt banii,s-a dus direct acolo si i-a luat,fara sa ezite si fara sa scormoneasca,asta inseamna ca ori a avut informatia ori a avut un noroc chior……

LĂSAȚI UN MESAJ