Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au reluat ieri cautarile elevei, de la Colegiul Economic, in canalul de fuga al râului Bistrita, in cartierul Serbanesti.

Claudia Dragos a disparut miercurea trecuta, pe 18 iunie, si se banuieste ca s-a aruncat in apa dupa ce i-a trimis unei colege, seara târziu, un sms prin care spunea ca „apa Bistritei este involburata”, iar rolele si ochelarii de soare au fost gasite pe malul apei. Ieri, in sprijinul pompierilor bacauani au venit si scafandrii.

„A fost solicitata o echipa de patru scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Vaslui si se fac cautari in aval de podul Serbanesti. Este a patra zi in care facem cautari sub indrumarea colegilor de la politie”, a declarat lt. Andrei Grecu, purtator de cuvânt la ISUJ Bacau. Pe malul apei au venit ieri si tatal fetei si alte rude ale acesteia.

fata disparuta 2

Cu totii au stat cu ochii atintiti pe luciul de apa. Ei spera totusi ca fata sa fie in viata si nevatamata si sa fi lasat acolo rolele doar pentru a atrage atentia.

“Sufletul imi spune ca nu este aici, dar unde sa fie in alta parte. Mi-a spus ca pleaca la scoala, ca are de platit caminul si altceva nimic. A fost foarte afectata de plecarea mamei”, a declarat Costel Dragos, tatal adolescentei.

Parintii fetei s-au despartit, iar mama ei a plecat in Italia, si se pare ca aceasta separare a afectat-o destul de mult. De altfel, din postarile de pe pagina de socializare lasa de inteles ca a suferit si din dragoste, insa, supararea cea mai mare pare sa-i fi venit din familie.

fata disparuta 3

Reamintim ca Claudia Dragos, eleva in clasa a X-a la Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacau, a plecat din caminul in care era cazatala plimbare cu rolele iar seara nu a mai revenit. A doua zi dimineata, pedagogul a semnalat disparitia ei la politie. Ea este data in urmarire nationala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. UNDE ESTE MAMA?DE CE NU VENIT?ZBURAM,LASAM TOT SI PLECAM PTR COPILUL MEU!!DE CE NU A STAT CU FETELE EI??SUNT MULTE INTREBARI LA CARE TREBUIE SA RASPUND MM!DAR SI TATA CARE A ADUS “o alta”IN CASA!ACI TRBUIE CERCETAT!!!CUM A PLECAT CLAUDIA LA SC?CE S-A INTAMPLAT IN CASA LOR INAINTE DE A PLECA???FETITA CEA MICA POATE SPUNE!!SUNT MULTE VERSIUNI!!IMI PARE RAU DE FRAMANTARILE,DE SUFLETUL AMARAT AL CLAUDIEI!!DE CE N-AI VENIT LA MINE CLAUDIA???MA UIT LA AC PRIVIRE SI NU MA POT OPRI DIN PLANS!!

LĂSAȚI UN MESAJ