La data de 05 mai a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au acționat pe DJ 116, din comuna Pîrgăreşti, pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier cu victimă.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o persoană de sex feminin de 36 de ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism pe D.J 116, la intersecția cu strada Zorelelor, a acroșat un minor de 7 ani, care se deplasa cu bicicleta şi a întrat în intersecţie din partea dreaptă a direcţiei de deplasare a autoturismului.
Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Județean Bacău, pentru investigaţii suplimentare.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 05 mai a.c., în jurul orei 17.00, în urma primelor cercetări efectuate de polițiști la locului producerii unui accident rutier, pe strada Costache Negri din Bacău, a rezultat că un bărbat de 40 de ani, care conducea un autoturism a surprins și accidentat un minor de 8 ani, care se afla în tranversarea străzii prin loc nepermis, în fugă.
Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ