Marius Gheorghita, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau

Calatori nemultumiti ca operatorii de transport judeteni trimit pe traseu microbuze in loc de autobuze si, din cauza asta, stau in picioare, lipiti unii de altii, ca masinile intârzie sau nu vin deloc dupa orele 19-20 si ca soferii le vorbesc urât au fost si in anii trecuti.

A primit sesizari Consiliul Judetean (CJ), am primit si noi, la redactie. Desi au fost luate masuri, mai ales cu Grup Atyc, iata ca disfunctiile au reaparut, arata Marius Gheorghita, noul vicepresedinte al CJ Bacau.

“Probleme sunt pe traseul Slanic Moldova-Târgu Ocna-Onesti, deoarece operatorul Grup Atyc nu face fata. Primarul orasului Sl. Moldova a venit cu propunerea de a infiinta o cursa speciala pentru elevii navetisti si cred ca asta vom face.

PUBLICITATE

Pentru noi e foarte important ca elevii sa ajunga la ore la timp si in siguranta”, a explicat Marius Gheorghita. Un alt traseu pe care au aparut nereguli este Urechesti-Onesti, licitatia fiind câstigata de trei firme care opereaza pe rând.

“Din pacate, nici una nu-si face treaba ca lumea. Si oamenii din Orbeni sunt nemultumiti deoarece autobuzul nu merge pâna la Scurta, unde e capat de linie, pe motiv ca drumul e prost.

Când a participat la licitatie, administratorul stia asta, e obligat sa respecte caietul de sarcini”, afirma vicepresedintele CJ Bacau. Toate traseele cu probleme vor fi reanalizate saptamâna viitoare, iar operatorii vor fi invitati la discutii.

“Trebuie sa se imbunatateasca calitatea serviciilor de transport si conduita conducatorilor auto, declara Marius Gheorghita. Eu sper ca operatorii sa inteleaga ca siguranta si confortul calatorilor nu sunt optionale. Exista firme mici, cum e cea care presteaza pe traseul Tg. Ocna-Pirgaresti, care sunt serioase si nu fac probleme, deci se poate!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Din pacate pentru noi calatorii, problemele cu operatorul de trafic Grup Atyc sunt mult mai numeroase si grave !!!! A se verifica conditiile oferite calatorilor pe ruta Onesti-Pralea (microbuze de 16 locuri in care sunt inghesuiti 35 +++…..), si nu in ultimul rand preturile practicate de aceasta firma !!!!

  2. Ati calatorit cu microbuzele pe traseul Tg-Ocna-Pirgaresti in orele de varf? In picioare si inghesuit??? Iarna, ultima cursa e la 18.30! Sunt punctuali, dar microbuzele sunt mici si foarte aglomerate.

LĂSAȚI UN MESAJ