UTA vine pe „Aerostar” fără patru jucători, iar Farul, contracandidata băcăuanilor în lupta pentru evitarea retrogradării, riscă să piardă la masa verde meciul cu Mioveniul

Cele bune se adună la Aerostar. Cu Florin Bratu pe banca tehnică, „aviatorii” au câștigat ultimele două meciuri din campionat (2-0 acasă, cu Ripensia și 2-1 la Timișoara, cu ACS Poli), părăsind locurile retrogradabile.

După 15 runde, băcăuanii se situează pe locul 14 în Liga a II-a, la un punct distanță de Farul Constanța, care ocupă poziția a 16-a, ultima ce duce în eșalonul al treilea.

Ecartul față de constănțeni s-ar putea însă mări în condițiile în care Farul riscă să piardă la masa verde jocul din ultima etapă cu CS Mioveni (3-3 pe teren) pentru faptul că a utilizat un jucator (Doumbia) aflat în stare de suspendare. O altă veste bună pentru Aerostar vizează meciul de sâmbătă de acasă, din etapa a 16-a, cu UTA Arad.

Umiliți runda trecută pe propriul teren, de „U” Cluj (scor 0-4), arădenii au exclus din lot patru jucători: Daniel Vădrariu, Paul Cubleșan, Cristinel Matei și Alexandru Pop. Cei patru au fost trimiși la echipa secundă și nu vor juca împotriva Aerostarului.

„Toată lumea este în aceeași barcă, jucători, antrenori, conducere, dar parca la cei patru s-a văzut cel mai tare că s-au făcut ca joacă așa cum ne-am făcut noi că-i plătim”, a declarat, pentru Sport Arad, antrenorul „alb-roșilor”, Ionuț Popa. Meciul dintre Aerostar și UTA Arad este programat sâmbătă, de la ora 11.00.

Alte articole