In a doua zi de Craciun, un copil de 4 ani, din comuna Valea Seaca, a ajuns in stare critica la Compartimentul de Primiri Urgente Pediatrie, din cadrul Spitalului Judetean Bacau, dupa ce a fost cuprins de flacari.

Se pare ca micutul si fratii lui erau singuri acasa iar el ar fi deschis usa sobei si a suflat in foc. In acel moment, flacara i-a rabufnit in fata si i s-au aprins hainele de pe el. O vecina a sunat disperata dupa ajutor, iar un echipaj Smurd l-a adus la spital.

Baiatul avea arsuri de gradul II, III si IV pe circa 65% din suprafata corpului si dupa ce a fost stabilizat a fost transportat cu un elicopter la un spital din Bucuresti, specializat in tratarea pacientilor arsi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ