Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a recomandat membrilor sai, pentru editia de toamna a programului “Litoralul pentru Toti”, care se va desfasura în perioada 31 august – 11 octombrie, aceleasi tarife maximale practicate în primavara, pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus, de 9%).

Pentru varianta standard, unitatile de cazare din Constanta, Mamaia si Eforie vor percepe intre 205 si 265 de lei pe noapte, de persoana, in hoteluri de la o stea la trei stele (fara mic dejun) si intre 315 si 605 lei cu mic dejun, in hoteluri de la trei la cinci stele. Pentru varianta all inclusive, in hoteluri de la trei la cinci stele se percep de la 765 la 985 de lei de persoana.

In sudul Litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) se merge de la 159 la 199 de lei in hoteluri de la 1 la 3 stele (fara mic dejun) si de la 269 la 469 de lei, cu mic dejun in hoteluri de la 3 la 5 stele.

Tariful – a precizat Gabriela Peset, consilier de Comunicare al ANAT – este pentru o persoana si nu se dau camere în regim de single sau partaje fara acordul prestatorului de servicii. Sejurul minim este de 6 nopti, dar se pot valorifica si sejururi mai mari. Biletele cumparate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite decât în conditiile legii. Taxa hoteliera se achita separat, de turist, la receptia hotelului. Sistemul de vânzare a programului “Litoralul pentru Toti” este primul venit, primul servit. Oferta va fi valorificata numai prin agentiile de turism.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ