Polițiștii din Bacău au depistat doi tineri de 18 și 21 de ani, pe numele cărora autoritățile din Suedia au emis mandate europene de arestare pentru infracțiunea de tâlhărie în formă agravantă.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat doi tineri de 18 și 21 de ani, ambii din județul Bacău, care erau urmăriți internațional.

Autoritățile judiciare din Suedia au emis mandate europene de arestare pentru cei doi tineri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în formă agravantă.

Tinerii în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentat Curții de Apel Bacău, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Suedia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ