Primaria Magiresti va organiza, vineri, un eveniment important pentru toti iubitorii de literatura. Concret, e vorba despre a VIII-a editie a manifestarii “Personalitati ale culturii române”, realizata de primarie in parteneriat cu Fundatia Urmasii Razesilor Gazari de pe Valea Tazlaului Sarat.

“Anuntati-va prietenii, profesorii de limba si literatura româna, bibliotecarii unitatilor scolare, dirigintii claselor si pe toti iubitorii de carte! Cred ca e o ocazie unica”, sustine Viorel Costea, expert comunicare la Primaria Moinesti, care e membra a Fundatiei.

Evenimentul are loc la Muzeul Razesilor Gazari din satul Prajesti, comuna Magiresti, pe 11 noiembrie, incepând de la ora 11. Invitat de onoare va fi poetul Daniel Corbu, doctor in stiinte umaniste, premiant al Academiei Române.

PUBLICITATE

In cadrul dezbaterilor vor fi prezentate cele mai noi apariţii ale editurii Princeps Multimedia. Coordonatorii acestei manifestari sunt prof. univ. dr. Constantin Parascan si ing. Ionica Câda, primarul comunei Magiresti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ