O tănără pe numele căreia autoritățile franceze au emis mandat european de arestare pentru furt organizat sau armat, a fost depistată de polițiștii din județul Bacău.

La data de 29 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat o tânără de 24 de ani, din Onești, care era urmărită internațional.

Pe numele acesteia autoritățile judiciare franceze au emis mandat european de arestare, pentru tăinurea obiectelor furate și furt organizat sau armat, fapte comise pe teritoriul Franței, în perioada 2012-2013.

PUBLICITATE

Cea în cauză a fost prezentată Curții de Apel Bacău, care a emis mandat de arestare pentru 30 de zile, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Franța.

Pentru depistarea tinerei, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internaționalp – Inspectoratul General al Poliției Române.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ