La data de 19.07.2015, ora 06:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Bacău, împreună cu poliţiştii din cadrul Punctului Poliţie Frontieră Aeroport “George Enescu” Bacău au depistat în incinta Aeroportului Internaţional “George Enescu” Bacău, un bărbat de 35 de ani din municipiul Bârlad, care călătorise cu o cursă relaţia Liverpool (Anglia) – Bacău, iar în urma controlului de frontieră s-a stabilit faptul că aceast este urmărit national.

Acesta poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni inchisoare.

Cel în cauză a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bacău şi depus la Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ