Un barbat de 67 de ani, din comuna Ungureni, a fost adus, duminica seara, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau cu arsuri pe torace, produse cu apa fierbinte.

Omul a avut un conflict mai aprins cu sotia sa, in vârsta de 68 de ani, iar femeia i-a aruncat apa clacotita pe el.

Imediat dupa incident, el s-a dus la sora lui, care locuieste pe aceeasi strada si a cerut ajutor.

PUBLICITATE

„Când a venit la mine era plin de arsuri pe spate, pe gât, cum i-a aruncat ceaunul cu apa din spate. Ei se cearta destul de des, dar se impaca”, spunea sora victimei.

Barbatul a fost preluat de un echipaj de salvare si transportat la spital.

„Pacientul a ajuns la unitatea noastra cu arsuri de gradul I si II pe o suprafata destul de extinsa a toracelui posterior si anterior si o parte din zona cervicala”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean Bacau.

Sotia acestuia recunoaste ca a aruncat apa clocotita pe el, insa, ca sa se apere.

„El a vrut sa-mi dea foc si atunci am aruncat si eu cu o cana de apa pe el, ca dadea foc la pat. A sarit la mine, asa cum a mai facut. Toata comuna stie câte am patit eu. Dar o sa dau divort. Se imparte ce este si gata”, spunea femeia.

Cazul nu a trecut insa neobservat, iar politistii din comuna au inceput cercetarile pentru a stabili ce s-a intâmplat intre cei doi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ