Tânarul de 19 ani, din satul Gâsteni, comuna Racaciuni, a fost adus miercuri seara la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau in stare grava dupa ce si-a turnat benzina pe el si si-a dat foc chiar in curtea locuintei, suparat, se pare, pentru ca se certase cu iubita lui.

Parintii i-au sarit imediat in ajutor, l-au dezbracat de haine, insa flacarile tot i-au provocat arsuri severe pe mai bine de jumatate din suprafata corpului. Medicii din Bacau i-au acordat ingrijiri medicale si au solicitat un elicopter Smurd, care a ajuns la miezul noptii pe Aeroportul Bacau.

“Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente in stare grava, cu arsuri de gradul II si III pe 60 la suta din suprafata corpului. In aceasta situatie, conform protocoalelor medicale, a fost solicitat elicopterul si pacientul a fost transportat la Spitalul de Arsi din Bucuresti”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Parintii se roaga acum ca baiatul lor sa se faca bine. El trebuia sa plece in urmatoarele zile in Italia, unde isi gasise ceva de lucru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ