– negru de furie, individul le-a spart casa si s-a ascuns in dulapul cu haine – când au venit oamenii acasa i-a atacat cu un cutit si un satâr

Prin clipe de cosmar a trecut o familie din comuna Sanduleni, intr-una din serile trecute. Cei doi soti si fiica lor au mers la slujba de la biserica fara sa banuiasca macar o clipa ce aveau sa pateasca la intoarcerea acasa.

Un individ de 23 de ani, din comuna Strugari, fostul iubit al fetei lor, i-a urmarit, a vazut ca sunt la biserica si a mers la locuinta lor unde a spart usa de la intrare si s-a ascuns in dulapul cu haine. Nu inainte de a se inarma cu un cutit si un satâr.

Când a intrat fata in camera, acesta a iesit din sifonier si a lovit-o in spate, insa nu a apucat decât sa-i taie geaca. A reusit sa fuga afara, dar de spaima nu le-a putut spune parintilor ce se petrece.

„Fata a iesit tipând si prima a fugit sotia. A lovit-o pe ea si când m-am dus si eu m-a lovit in cap. M-a taiat cu un satâr de am crezut ca ma omoara”, povestea Gelu Cereches (60 ani).

Au inceput sa tipe dupa ajutor si atunci agresorul s-a strecurat printre victime si a fugit. “Ne-am speriat foarte tare pentru ca tipa toata lumea. Nu am mai avut probleme cu el, iar fata spunea ca se comporta bine cu ea. Nici n-am apucat sa ne aparam, ca daca stiam ca este cineva in casa nu intram”, spunea si Maricica, mama tinerei.

Cei doi soti au ajuns la spital in stare destul de grava. „Pacientii, sot si sotie, au ajuns la spital cu multiple plagi taiate in special in zona fetei, iar femeia are si o fractura parietala. Au fost internati in Sectia de Neurochirurgie”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Cazul a ajuns in atentia politistilor de la Investigatii Criminale si a unui procuror de la Parchetul Tribunalului Bacau, iar anchetatorii l-au retinut pe suspect pentru infractiunile de tentativa la omor si violare de domiciliu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ