Tragedie in satul Scurta, din comuna Orbeni. Un barbat de 58 de ani a fost omorât de un consatean, mult mai tânar decât el. Fapta s-a petrecut in week-end si s-ar fi luat la cearta de la o femeie de 48 de ani, care s-ar fi iubit cu amândoi. In seara crimei, aceasta era la locuinta unei localnice, unde obisnuia sa-si petreaca mare parte din timp.

Barbatul de 58 de ani a trecut si el pe acolo si a fost surprins de tânarul de 36 de ani, care ar fi fost actualul iubit al femeii de 48 de ani. Intre ei s-a iscat o altercatie iar tânarul l-ar fi lovit in mod repetat cu pumnii si picioarele.

Au iesit afara din curte iar in drumul public i-a dat in cap cu un un topor si o buturuga. Bietul om s-a prabusit in sant, plin de sânge, si si-a dat ultima suflare. O vecina care a auzit scandalul a sunat la 112 si a alertat autoritatile.

„Nu s-a auzit zgomot. Dupa ce m-a sunat vecinul si mi-a spus ca l-a omorât, am iesit afara si era in sant aici la mine, mort. Politia, procuratura, criminalistii erau deja aici. Au gasit toporul aruncat la mine in gradina, plin de sânge”, povestea Ichim Adrian, localnic.

Proprietara casei sustine ca nu stie ce s-a intâmplat. „I-a dat vreo doi pumni, l-a luat de gât si l-a scos afara. Nu mai stiu ce s-a intâmplat. Nu stiu de ce s-au certat ca mi-a fost frica sa ies”, spunea Antoniea Ichim.

Nici cea de la care s-au luat la bataie cei doi nu are prea multe de spus. „S-au luat de la bautura, de la ce altceva? Nu stiu ce au discutat ca eu n-am iesit deloc”, a adaugat aceasta. Oamenii din sat au numai cuvinte de lauda despre victima. Era un om linistit, care nu deranja pe nimeni si nu s-au gândit nicio clipa ca va avea parte de un sfârsit atât de violent.

Procurorii l-au retinut pe cel acuzat ca i-a luat viata si l-au dus in fata judecatorilor care l-au arestat pentru 30 de zile. „Suspectul a refuzat sa dea declaratie la parchet. El este acuzat de infractiunea de omor si risca pâna la 20 de ani de inchisoare”, a declarat pr. Felix Banila, prim-procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau. Tânarul de 36 de ani nu avea antecedente penale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ