Anchetatorii au prins la sfârsitul saptamânii trecute un individ de 30 de ani, din comuna Corbasca, acesta fiind principalul suspect in cazul crimei de la Sascut, unde o femeie de 74 de ani a fost gasita in casa cu gâtul taiat.

Barbatul a fost prins pe raza comunei Matca, in judetul Galati, iar duminica a si fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, pentru infractiunile de omor calificat si tâlharie calificata.

Aceasta a recunoscut ca a ucis-o, dar nu ca sa o jefuiasca. Ar fi fost in stare de ebrietate si a ajuns la locuinta victimei pentru ca o cunostea, dupa ce ar fi lucrat prin gospodarie. Individul ar mai fi comis o tâlharie in 2015, a stat o perioada in arest preventiv, dar in vara acestui an a fost pus in libertate dupa ce a fost condamnat cu suspendare pentru aceasta infractiune.

PUBLICITATE

Reamintim ca in dimineata zilei de 22 septembrie, femeia de 74 de ani, din satul Pincesti, comuna Sascut, a fost gasita in casa cu gâtul taiat. Sotul sau a fost cel care a gasit-o fara viata in mometul in care a venit la ea sa mearga sa cumpere materiale de constructii si a alertat autoritatile. Omul a banuit de atunci ca cineva care a lucrat in curtea lor ar putea fi faptasul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ