In ultimele zile, bariera peste calea ferata de la Gheraiesti, de la iesirea din Bacau spre Piatra Neamt, s-a defectat de mai multe ori, spun cei care au drum prin zona, si a blocat traficul in ambele sensuri. Ultima data s-a intâmplat sâmbata dimineata când bariera a ramas coborâta mai bine de un ceas.

S-au format cozi de masini pe ambele sensuri de mers si au fost mai multi soferi care au ignorat semnalele si au trecut printre bariere, riscându-si, astfel, viata. Un cititor a sunat la redactie si a sesizat faptul ca aceste defectiuni sunt la ordinea zilei.

„Eu lucrez intr-o comuna din apropiere si am prins bariera coborâta de mai multe ori in ultimele zile. Am sunat si la 112 dar nu s-a intâmplat nimic. Nu este normal ce se intâmpla. Nici nu poti trece atâta timp cât sistemul de semnalizare este pe avarie. Nu ai de unde sa stii când vine un tren. Se pot intâmpla tragedii pentru ca am vazut atâtia care au trecut asa”, ne-a spus barbatul.

In cele din urma s-a reusit sa se ia legatura cu cei de la CFR care au trimis in zona un echipaj si au remediat defectiunea. Se pare ca situatia a aparut dupa ce un sofer grabit a lovit bariera, a deranjat un senzor si atunci a ramas inchisa. Pentru fluidizarea traficului, la fata locului a ajuns si un echipaj de la Rutiera.

Tragedie in Bucuresti

Recent un om de afaceri si-a pierdut viata in zona Baneasa din Capitala dupa ce a patruns pe linia ferata desi bariera era coborâta. Autoturismul sau a fost lovit in plin de un tren de persoane. Victima era Nae Niculae, patronul echipei de fotbal din liga a III-a, FC Stefanesti. Astfel de tragedii se pot intâmpla si la noi atâta timp cât semnalele de la trecerile peste calea ferata sunt ignorate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Montati camere de supraveghere pt fiecare sens si veti avea mari surprize !! Bariera este fentata de foarte multi conducatori auto !! Multi soferi vor ramane fara permis de conducere ! Oricand se poate produce un accident grav la bariera dela Gheraiesti !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ