La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 03:30, o patrulă de siguranță publică aflată în serviciul de patrulare pe strada Calea Moldovei din Bacău, a observant un autoturism oprit pe partea carosabilă cu motorul în funcțiune și luminile aprinse, la o distanță de aproximativ 15 metri de bariera CFR Gherăieşti.

La volanul autoturismului se afla un bărbat care dormea, iar polițiștii l-au trezit și au stabilit că acesta, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bacău, posedă permis de conducere valabil emis de autoritățile din Marea Britanie.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ