Polițiștii au fost solicitați, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 18:15, să soluționeze un eveniment rutier cu pagube materiale, produs pe strada Orizontului din Dărmănești.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orizontului , din Dărmăneşti, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un localnic de 27 de ani.

Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru coducătorul auto şi o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului hipo.

PUBLICITATE

Față de conducătorul auto s-a luat măsura reținerii permisului de conducere, iar față de conducătorul atelajului hipo s-a luat măsura sancţionării contravenţionale. conform art. 165 lit.e şi g din H.G. 1391/2006, cu amendă în valoare de 945 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ