@ FCM Bacau-Dinamo (azi, ora 20.00, stadion “Municipal&#8221)

Un lucru e sigur: de data aceasta, “Municipalul&#8221 bacauan va beneficia de o asistenta peste medie. E una din putinele certitudini pe care le prezinta intalnirea din aceasta seara, dintre FCM Bacau si Dinamo. In rest, multe dubii. Incepand cu primul unsprezece al Bacaului. E de notorietate: mai usor afli secretul Pietrei Filozofale decat formula de start a “galben-albastrilor&#8221. Antrenorul Cristi Popovici tine bine inchisa usa vestiarului. Nici o indiscretie. Nici un cuvant despre sistemul tactic: “Se va vedea la meci&#8221. Sau despre alcatuirea formatiei: “Voi alege jucatorii cei mai in forma&#8221. Se stie doar ca, in absenta lui Manea (accidentat) si Bogdan (exclus din lot), va apara Viorel Ignatescu. Si se mai stie ca rezerva de portar e un pusti, Cosmin Luca (19 ani), aflat la debut. In fine, la capitolul lucruri sigure se mai incadreaza absentele: in afara lui Manea si Bogdan, pe lista mai figureaza numele lui Matei (suspendat) si Spiridon (accidentat). In rest, doar presupuneri. Astfel, se banuieste ca Popovici va trage la sapirograf asezarea din meciul cu Pandurii. Cand te viziteaza cel mai bun atac al Diviziei A, utilizarea libero-ului devine o necesitate stricta. In conditiile in care Bojescu e incert dupa accidentarea suferita la nas (daca va juca, va purta o masca protectoare), libero va fi Trofin. Se va miza pe o linie mediana formata din patru jucatori pentru ca in avanposturi sa fie folosit un singur varf. Probabil.

Absente si la Dinamo. Grigorie e accidentat, Moti suspendat, iar Vlad Munteanu scos din lot. Pentru a nu mai aminti de antrenorul Ion Marin, inlocuit acum doua zile cu Florin Marin. “Aceste schimbari sunt cu doua taisuri. Pot crea o emulatie, dar se pot dovedi si un dezavantaj&#8221, a comentat Cristi Popovici cea de-a treia schimbare de antrenor ce a avut loc in acest sezon la Dinamo. Despre joc, tehnicianul bacauan a spus ca e la fel de important ca si celelalte: “Tot 3 puncte sunt puse in joc&#8221. 3 puncte de care “galben-albastrii&#8221 au nevoie ca de aer. Speram sa nu fi divulgat vreun secret.

Formatii probabile:

FCM Bacau: Ignatescu-Codreanu, David, Trofin, Geaman, Ganea-Dobos, Potorac, Balauru, Gheorghiu-Verdes (Neagu).

Dinamo: Cr. Munteanu-Balan, Galamaz, Barcauan, Florea-Fl. Petre, Alexa, Margaritescu, Cr. Munteanu (Zicu)-Danciulescu, Cl. Niculescu.

Arbitri: A. Constantin (Rm. Valcea)-A. Onita (Constanta), N. Meghesan (Tarnaveni).Scris de Dan SionPUBLICITATE