14 aprilie 2024
Zona zeroFapt diversUn roi de albine rusești a ocupat bicicleta unui curier

Un roi de albine rusești a ocupat bicicleta unui curier

O zi neobișnuită în viața unui curier din Moscova – acesta pur și simplu și-a lăsat bicicleta pentru a prelua comanda, iar când s-a întors, a văzut cum vehiculul lui era acoperit cu un roi întreg de albine.

Din păcate, curierul era alergic la înțepăturile de albină și nu a îndrăznit să se apropie de bicicletă.

A fost salvat de un specialist de la stupina Mănăstirii Donskoy, care i-a venit în ajutor.Bărbatul a alungat albinele cu mâinile goale și i-a returnat proprietarului vehiculul.

Ghenadi, bărbatul care a intervenit, se afla în magazinul de apicultură de la Galeria Tretiakov când angajații Ministerului Situațiilor de Urgență au sunat acolo. Vânzătoarea i-a înmânat telefonul vizitatorului, iar acesta a fost de acord să vină în ajutor.

Acesta a scos albinele de pe bicicletă cu mâinile goale într-un un coș special pentru transportul albinelor într-un nou stup. După cum a recunoscut specialistul în stupine, nu fost îngrijorat de intervenție deoarece atunci când albinele roiesc, nu sunt periculoase.

„Există o particularitate aici. Când albinele roiesc, zboară și iau cu ele o rezervă de miere pentru aproximativ trei zile. Și în acest moment, pericolul lor dispare. Ieșirealor are ca scop găsirea unui loc confortabil undeva, pentru a se stabili”, a spus Ghenadi.

După ce albinele au fost transferate în coș, au petrecut noaptea pe balconul lui Ghenadi, iar a doua zi dimineață au ajuns la Mănăstirea Donskoy.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri