27 septembrie 2023

Un roi de albine rusești a ocupat bicicleta unui curier

HomeZona zeroFapt diversUn roi de albine rusești a ocupat bicicleta unui curier

Un roi de albine rusești a ocupat bicicleta unui curier

O zi neobișnuită în viața unui curier din Moscova – acesta pur și simplu și-a lăsat bicicleta pentru a prelua comanda, iar când s-a întors, a văzut cum vehiculul lui era acoperit cu un roi întreg de albine.

Din păcate, curierul era alergic la înțepăturile de albină și nu a îndrăznit să se apropie de bicicletă.

A fost salvat de un specialist de la stupina Mănăstirii Donskoy, care i-a venit în ajutor.Bărbatul a alungat albinele cu mâinile goale și i-a returnat proprietarului vehiculul.

Ghenadi, bărbatul care a intervenit, se afla în magazinul de apicultură de la Galeria Tretiakov când angajații Ministerului Situațiilor de Urgență au sunat acolo. Vânzătoarea i-a înmânat telefonul vizitatorului, iar acesta a fost de acord să vină în ajutor.

Acesta a scos albinele de pe bicicletă cu mâinile goale într-un un coș special pentru transportul albinelor într-un nou stup. După cum a recunoscut specialistul în stupine, nu fost îngrijorat de intervenție deoarece atunci când albinele roiesc, nu sunt periculoase.

„Există o particularitate aici. Când albinele roiesc, zboară și iau cu ele o rezervă de miere pentru aproximativ trei zile. Și în acest moment, pericolul lor dispare. Ieșirealor are ca scop găsirea unui loc confortabil undeva, pentru a se stabili”, a spus Ghenadi.

După ce albinele au fost transferate în coș, au petrecut noaptea pe balconul lui Ghenadi, iar a doua zi dimineață au ajuns la Mănăstirea Donskoy.

Alte titluri
Alte titluri

A început forajul la pasajul suprateran care va traversa Calea Mărășești

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu anunță începerea forajului pentru...

Statul, împrumutat de băcăuani cu zeci de milioane de euro

Mii de băcăuani au investit în obligațiunile guvernamentale. Investitorii...

Viceprimarul Liviu Miroșeanu anunță planuri pentru transformarea Străzii Prieteniei în Zonă Pietonală

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat planuri ambițioase pentru strada...

Ultimele știri