Era miezul noptii când barbatul a mers la o ghena de gunoi, de pe strada Aviatorilor, din Bacau, si a inceput sa caute prin tomberoane. La un moment dat, printre sacii de deseuri menajere a gasit o grenada si de teama sa nu se produca un incident a alertat Politia si specialistii de protectie civila de la Pompieri.

„La locul interventiei a fost descoperita o grenada de mâna defensiva, din timpul conflagratiilor militare, care a fost ridicata, transportata si depozitata în vederea distrugerii”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau. Grenada era in perfecta stare de functionare si ar fi reprezentat un real pericol daca ar fi ramas in tomberon. Riscul major ar fi fost pentru angajatii firmei de salubritate, care ar fi venit dimineata sa ridice gunoiul, grenada putând exploda in momentul in care tomberonul era rasturnat in cuva de colectare.

Cel care a gasit munitia, face parte din categoria persoanelor fara adapost si le-a spus echipelor de interventie ca a recunoscut munitia pentru ca a facut armata si stia ca ar fi fost periculos sa o lase acolo.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ