Asociatia Trust Orfelinat Ungureni a demarat proiectul „Educatia parintilor pentru sanatatea copiilor”, care se va derula în perioada iulie – noiembrie 2016, cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean Bacau, prin Legea 350, iar partener este Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

„Ne propunem sa organizam întâlniri cu parintii care se interneaza împreuna cu copiii lor în sectiile de Pediatrie si Chirurgie – Ortopedie Pediatrica, pe teme de reguli de igiena, alimentatie, îngrijirea copilului, boli ale copilariei, acordarea primului ajutor, sa reeditam brosura «Alimentatia sugarului în primul an de viata» si sa concepem o noua publicatie adresata copiilor diagnosticati cu diabet si parintilor acestora”, a explicat Geanina Macovei, manager de proiect.

Totodata va continua si programul mobil de terapie prin joc adresat copiilor aflati in unitatea medicala la tratament, care va fi diversificat. Beneficiarii directi ai acestui proiect vor fi micutii internati in sectiile de Pediatrie, cei care vin la consultatii in Policlinica, dar si parintii acestora.

PUBLICITATE

Asociatia Trust Orfelinat Ungureni este o organizatie nonguvernamentala, care activeaza de peste 25 de ani în domeniul social, iar din 1992, prin Centrul de Informare Pediatrica, desfasoara proiecte adaptate nevoilor si cerintelor pacientilor si personalului medical.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ