Romeo Stavarache

Consiliul Local Bacau a luat la cunostinta vineri despre prelungirea suspendarii din functie a primarului Romeo Stavarache, pe timpul cât mai este valabila masura arestarii preventive la domiciliu. Un nou ordin in acest sens a fost emis de prefectul Dorian Pocovnicu, pe baza caruia a fost elaborata si o hotarâre de consiliu local, aprobata in sedinta extraordinara de ieri.

Astfel, in absenta lui Stavarache, cel putin pâna la ridicarea starii de arest la domiciliu, municipiul Bacau va fi condus de actuala echipa, condusa de primarul interimar Vasile Tescaru si viceprimarii Radu Ababei si Iulian Stoican.

Prefectul pune in aplicare, de fapt, un ordin de suspendare emis de Ministerul Internelor si Administratiei. Romeo Stavarache a primit o noua prelungire a arestului la domiciliu valabila pâna la 1 decembrie, dupa care instanta se va pronunta asupra prelungirii sau sistarii starii de arest.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ