Dupa Definitivat, urmeaza examenul de titularizare in sistemul de invatamânt preuniversitar. Marti, 30 august, peste 1.100 de candidati din judetul Bacau vor sustine proba scrisa, in doua centre de examen – Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare” si Colegiul Tehnic de Comunicatii “N.V.Karpen.

Acestia se vor lupta sa ocupe una din cele 1.901 de catedre, din care 948 complete si 953 incomplete. 1.157 sunt in mediul rural si 744 in mediul urban, 112 rezervate si 1.789 vacante, 526 titularizabile si 1.375 netitularizabile.

Nota minima de promovare este 7 (sapte) – pentru un post de titular (perioada nedeterminata) si de 5 (cinci) – pentru un post de suplinitor (perioada determinata).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ