Militarul de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau era in timpul liber si a gasit un portofel intr-un autobuz, in timp ce se deplasa pe strada 9 Mai.

„Pentru a identifica proprietarul, jandarmul a verificat continutul portofelului în care se aflau carduri bancare, acte de identitate, bonuri valorice si o suma de bani. A solicitat sprijinul echipei de interventie, care în urma verificarilor efectuate au identificat persoana care-l pierduse”, spune Ionut Catana, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

Este vorba despre o tânara de 27 de ani, din municipiul Botosani, care s-a prezentat la sediul unitatii de unde si-a recuperat portofelul cu bani si acte si i-a multumit jandarmului pentru modul in care a actionat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ