Vineri dimineata, jandarmul care era in serviciu de paza si supraveghere la intrarea in Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau a observat pe pervazul din fata unui ghiseu o borseta. Cum nu era nicio persoana acolo si-a dat seama ca cel mai probabil a fost uitata de cineva.

„Jandarmul care a remarcat acest aspect, în prezenta unui martor, a procedat la verificarea continutului acesteia în vederea identificarii proprietarului. S-au gasit 325 lei, un card bancar, un card de sanatate, documente personale, o cheie auto si doua telefoane mobile, acestea apartinând lui D.C. domiciliat într-o comuna limitrofa municipiului Bacau”, spune lt. col. Sebastian Cretu, ofiter relatii publice la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau.

Subofiterul l-a gasit pe cel care pierduse borseta intr-o alta zona a institutiei si i-a inapoiat-o. Barbatul nici macar nu observase ca nu o mai avea si i-a multumit militarului pentru modul in care a procedat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ