Tragedia s-a petrecut in comuna Cleja. Adolescentul, in vârsta de 15 ani, elev in clasa a VIII-a, a plecat marti dupa amiaza impreuna cu mai multi tineri din sat sa se scalde in râul Siret.

Nu stia sa inoate, dar cu toate astea s-a aruncat in apa ca sa se racoreasca. Din pacate el nu a mai iesit la suprafata.

Au fost anuntati imediat pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau care s-au deplasat la fata locului. Cu ajutorul unei barci pneumatice militarii l-au cautat pâna la lasarea serii fara sa-l gaseasca.

PUBLICITATE

A fost cautat si toata ziua de miercuri, iar joi dimineata au revenit pe râu alaturi de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Vaslui.

La scurt timp a iesit la suprafata. Baiatul mai avea câteva zile de scoala, iar mama lui ii cumparase un costum pentru ziua absolvirii. Din pacate il va folosi acum pentru inmormântare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ