Este vorba despre un tânar care era inchis in Penitenciarul Bacau pentru infractiunea de omor si care a fost gasit spânzurat miercuri dimineata, in jurul orei 6.20, in grupul sanitar al camerei.

Descoperirea a fost facuta de catre gardianul supraveghetor al sectiei in care era inchis acesta, fiind sesizate autoritatile prin 112.

Echipajul medical ajuns acolo a constatat ca persoana respectiva nu mai prezenta semne vitale si s-a declarat decesul, trupul neinsufletit fiind ridicat de Serviciul de Medicina Legala.

PUBLICITATE

In urma acestui eveniment, la nivelul unitatii de detentie s-au luat mai multe masuri.

“S-a procedat la anuntarea familiei persoanei decedate si a organelor abilitate si s-a demarat o ancheta interna pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul”, a declarat inspector principal Madalina Matasaru, purtator de cuvânt la Penitenciarul Bacau.

Tânarul care a ales sa-si puna capat zilelor si sa nu-si ispaseasca pedeapsa pentru omor era din judetul Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ