Polițiștii au reușit găsirea unui minor de 1 an și 9 luni, dispărut de la domiciliu în dimineața zilei de 15 septembrie a.c.

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 1 an și 9 luni a dispărut de la domiciliul din cătunul Pătrășcani, comuna Gura Văii.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit că la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, minorul a fost lăsat în locuință de către mama sa, iar când aceasta a revenit nu l-a mai găsit pe minor.

PUBLICITATE

În urma căutărilor, polițiștii l-au găsit in satul Motocești, la aproximativ 2 km de locuința sa și l-au încredințat familiei acestuia, într-o stare bună de sănătate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ