Adrian Paduraru, consilier local propus pe lista Miscarii Populare, situat pe poziția a sasea, a depus saptamâna trecuta la Biroul Electoral o contestatie la lista de semnaturi depusa de partidul pe listele caruia aparea si el. În acelasi timp, a anuntat ca doreste sa se retraga de pe lista de consilieri propusi. Acesta ne-a contactat telefonic si a explicat ce anume l-a determinat sa mearga la biroul electoral.

“Sunt mai multe discutii aici. Eu nu doresc sa mă asociez cu un sistem fraudulos înca de la început. Listele de sustinatori au fost luate din baza de date a partidului si s-a semnat în locul oamenilor. O parte dintre ele le-am strâns cu ajutorul prietenilor, dar ce a lipsit asa s-a completat. Eu nu am fost de acord si am anuntat acest lucru si la alte organe de ancheta. Am decis sa ma retrag de pe lista de consilieri”, a declarat Adrian Paduraru.

Contactat telefonic, candidatul Miscarii Populare, Constantin Scripat, a declarat ca ”strângerea semnaturilor s-a facut în strada. Am avut o echipa de 70 de oameni care s-au ocupat. Am luat aceasta candidatura foarte serios. De altfel, selectia consilierilor a fost foarte serioasa, a trecut prin filtrele partidului. Eu stiu ca domnul voia sa fie pe primele locuri, dar nu se poate. În rest, vizavi de restul acuzatiilor, sunt alte organe de ancheta care se vor implica. Eu am raspuns, dar nu doresc acum sa comentez prea mult”, a spus Scripat. Candidatura acestuia, la fel ca si lista de consilieri au fost validate de Biroul Electoral.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Se pare ca domnul nu este multumit de locul ocupat???,dar la pregatirea
    lui nu ai ce sa-i ceri,si arunca cu bolovani in balta,poate se tulbura si prinde
    si el un chitic;;>>>>>>

  2. II cunosc foarte bine pe Adrian Paduraru.A fost un mare sustinator al pmp-ului si a lui scripat personal….cel putin asa declara el prin oras…asta pina cind s-au facut listele pt consiliu local..oare cu isi inchipuia el ca o sa fie pe primul loc pe lista de consilieri ? Scoala nu are ,nu lucreaza nicaieri si nici nu a lucrat..(pardon…a facut parte dintr-o echipa de ,, alba-neagra” prin Europa)…acum pretinde ca I s-a falsificat semnatura si este obligat sa candideze pe listele pmp-ului. face reclamatii in toate directiile ajutat de persoane interesate sa il scoata pe scripat din cursa electorala…rusine Adriane,du-te la munca tata,functia de consilier nu este pt tine ,functia de consilier nu este o meserie….cum credeai tu ,ca o sa-l pacalesti pe mult prea experimentatul scripat ???

  3. Jigodii se gasesc in toate partidele.Nu inteleg de ce nu se face curatenie printre sustinatorii si lingaii de serviciu.Va mai trece ceva timp.

  4. Draga EUGEN , de unde stii tu ca A.P. nu are scoala(citeste ani de studii) ?Poate are mai multi ca tine si facuti in anii cand se studia serios.De unde stii tu ca a facut parte dintr-o echipa de “alba-neagra” prin Europa ? Poate a muncit mai mult decat tine , in tara si in Comunitatea Europeana.Draga EUGEN , cred ca e cazul sa te mai informezi , lasa-te de scris comentarii ca scoti doar “porumbei” si mergi la munca TU “mai tata” ca de alde TINE e satula societatea …

LĂSAȚI UN MESAJ