Clubul bacauan „The One” din Bacau a depus, astazi, in contul deschis de Crucea Rosie Bacau in campania „Noua ne pasa” suma de 2.200 de lei.

„Este un gest normal si de bun simt. Asa am simtit noi ca trebuie sa facem, ca e normal, repet, sa facem asta.

Nu este o suma foarte mare, e doar o parte din profitul clubului. O mare parte din incasarile din weekend-ul trecut, din seara de sâmbata. A fost un party pe care nu l-am putut reprograma, pe care l-am tinut, tocmai pentru a ajuta.

Nu am inchis clubul, ci am organizat petrecerea tocmai pentru a ajuta. Am facut o colecta, s-au strâns pe loc 570 de lei, iar restul pâna la 2.200 de lei sunt donatii. Toate sunt pentru cei care au nevoie urgenta de acesti bani.

A fost o petrecere rezervata, cu multi tineri, cu circa 300 de clienti, care au tinut inca de la inceput si un moment de reculegere pentru victimele din Bucuresti”, ne-a declarat sincer, marcat de cele intâmplate in Capitala pe 30 octombrie, Ionut Mocanu, administratorul clubului.

Un bacauan care ne-a dovedit ca se poate. Ca in astfel de momente, putem fi solidari. Si ca putem sa facem astfel de gesturi de normalitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ