Marti dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, pe strada Stefan cel Mare, din Bacau, un camion care transporta asfalt a luat foc, fiind solicitati de urgenta pompierii de la Detasamentul Bacau.

Focul se manifesta la motor si au ars mai multe elemente combustibile de la acest compartiment, cauza probabila fiind un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzator.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar pompierii au lichidat incendiul in circa 20 de minute de la sesizare.

PUBLICITATE

Video: Civic Marcel / Facebook

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Astfaltul are o temperatura ”desteapta” nea’ Sergiu cand e transportat spre utilajul de asfaltat si poate sa ia foc in anumite conditii, in cazul nostru se spune scurt si la obiect ca probabil a fost un scurt-circuit, nea’ Marius. Va ”impungeti” degeaba.

  2. …dc nu stiti nu vb camionu era incarcat cu asfal dar nu despre asta este vb problema este alta..masinile sunt incarcate peste tonaj ,cauciucurile la masina sunt cum sunt la patron ca la patron cerr banii dar nui intereseaza de soferi de mucitori sau de utilaje eii vor profit

LĂSAȚI UN MESAJ