FOTO: Popa Cosmin / Facebook

Evenimentul rutier s-a petrecut astăzi, pe DN 15, în afara localităţii Lespezi, din comuna Gârleni. Potrivit poliţiştilor, adolescentul de 17 ani, din comuna Racova, se deplasa cu bicicleta, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga fără să se asigure şi a fost accidentat de un TIR, condus în acelaşi sens de mers de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Neamţ.

Şoferul nu a putut evita impactul în urma căruia biciclistul a fost grav rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au ajuns poliţiştii de la Serviciul Rutier Bacău, iar traficul a fost întrerupt pe timpul cercetărilor efectuate de ofiţeri la faţa locului. În continuare se fac investigaţii pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ