Ieri, în jurul orei 08.00, pe strada Gheorghe Donici din municipiul Bacău s-a produs un accident de circulație, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 40 de ani, care conducea un autoturism pe strada Gheorghe Donici, a surprins și accidentat un bărbat de 82 de ani, care s-a angajat în traversarea strazii prin loc nepermis.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, pentru îngrijiri medicale și a fost internat la secția Neurochirurgie.

Celor două persoane implicate în evenimentul rutier le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ