Un batrân a suferit arsuri pe aproape tot corpul, dupa ce locuinta i-a luat foc

0

S-a intâmplat astazi, in comuna Horgesti, unde s-a iscat un incendiu la gospodaria unui barbat de 76 de ani. Bucataria in care acesta locuia a luat foc, se pare de la câteva cârpe puse pe soba.

Flacarile s-au extins destul de rapid, iar proprietarul nu a reusit sa iasa la timp afara si a fost ranit.

Vecinii l-au scos in curte si au sunat imediat la 112, cerând sa se intervina de urgenta. Pompierii de la Detasamentul Bacau au actionat pentru stingerea incendiului, iar un echipaj de salvare a preluat victima si a transportat-o la Spitalul Judetean Bacau.

PUBLICITATE

Batrânul avea arsuri de gradul II si III pe circa 90% din suprafata corpului si a fost dus direct in Sectia de Terapie Intensiva, unde a fost stabilizat si s-au facut pregatirile pentru a fi transferat la Spitalul de Arsi din Capitala, asa cum prevede protocolul in cazul pacientilor cu arsuri extinse.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ