Barbatul crede ca sotia lui este sechestrata

Cristian Calin, din satul Cârligi, comuna Filipesti, nu mai are liniste de câteva zile de când sotia sa, in vârsta de 34 de ani, a disparut.

In urma cu o saptamâna, aceasta a plecat spre Bacau pentru a face cumparaturi si nu s-a mai intors. Seara târziu, a sunat pe numarul soacrei si i-a spus ca a pierdut autobuzul si ca ramâne peste noapte la o prietena, urmând sa vina a doua zi dimineata.

„Pe mine m-a sunat prietena aceea a ei si a zis ca Ramona ramâne la ea, dar apoi am vorbit si cu fata. A zis ca vine joi, dar de atunci nu mai stim nimic. Nu avea niciun motiv sa plece, pentru ca noi nu ne certam si nu erau probleme”, spune Monica Calin, soacra tinerei.

Sotul ei lucreaza in alta localitate si sta lânga familie doar in weekend. El a observat de joi ca nevasta are telefonul inchis, insa vineri când a venit acasa si a aflat ca sotia lui este de negasit, a inceput sa-si faca griji.

Sotul crede ca este sechestrata

El crede ca femeia este sechestrata si a cerut ajutorul politiei ca sa o gaseasca.

„Sun pe telefonul sotiei si este inchis. In vara acestui an, si-a regasit o prietena din adolescenta si la aceasta a ramas atunci. Am fost in Bacau, am gasit adresa ei si am sunat la politie sa verifice. Cica, le-a spus politistilor ca nu stie unde s-a dus nevasta mea. Eu cred ca este tinuta sechestrata, pentru ca nu avea niciun motiv sa plece”, spune Cristian.

Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat, de 12 si 13 ani, care isi doresc ca mama lor sa se intoarca. „Ea isi iubeste foarte mult copiii. In 15 ani de casnicie, nu a plecat niciodata si nu cred ca-i parasea acum pe copii. Ii rog pe cei care o tin inchisa sa-i dea drumul, ca nu le face nimeni nimic, doar ea sa vina acasa”, a mai spus Cristian. Politistii au inregistrat disparitia femeii si fac cercetari pentru depistarea ei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ