Un băcăuan de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu porpunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, comisă în dauna unei femei de 65 de ani

Polițiștii au depistat, la data de 14 aprilie a.c., un bărbat de 46 de ani, din municipiul Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că la data de 19 martie a.c., în timp ce se afla în zona Narcisa din Bacău, bărbatul de 46 de ani ar fi sustras din poșeta unei femei, de 65 de ani, un carnețel în care se afla suma de 85 de lei.

Persoana vătămată a observat că cel ce i-a sustras carnețelul a intrat într-un magazin din zonă și a mers după acesta, solicitându-i să îi restituie bunul sustras. Bărbatul a abandonat carnețelul, după ce în prealabil a sustras suma de bani și pentru a-și asigura scăparea a împins persoana vătămată, care a căzut.

Față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ