In cursul zilei de duminica, jandarmii bacauani au fost solicitati prin 112 sa intervina in sprijinul unui barbat, din Bacau, care sustinea ca este amenintat cu moartea.

”Echipa de interventie ajunsa la fata locului a identificat persoana amenintata, D.C. de 40 de ani, si persoana care a ameninta, P.F. de 43 de ani, pe fondul unor neîntelegeri mai vechi, folosindu-se de doua cutite, fiecare cu lungimea de 20 cm”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau.

Barbatul inarmat va fi cercetat penal pentru amenintare si port sau folosire fara drept de obiecte periculoase, cazul fiind preluat de Politia Municipiului Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ