Un apel la 112, primit in aceasta dimineata, de la un barbat, in vârsta de 43 de ani, a pus pe jar autoritatile. Acesta i-a spus operatoarei ca se afla lânga Podul Serbanesti si ca are de gând sa se arunce in canalul de fuga.

Imediat a fost indrumat catre locul respectiv un echipaj de politie, insa nu s-a gasit nimic. Au pornit la drum si pompierii cu mai multe autospeciale, dar nici urma de el. Nici pescarii care erau pe malul apei spun ca nu au vazut nimic suspect.

S-a incercat sa se ia legatura cu barbatul pe acelasi numar, insa telefonul era inchis, la fel si cel cu numar de Italia. De asemenea, pe malul canalului de fuga a fost gasit autoturismul acestuia, inmatriculat in Italia.

PUBLICITATE

Autoritatile au anuntat si familia care nu-si explica de ce a venit in Bacau. Barbatul ar fi plecat dimineata din Slanic Moldova si ar fi trebuit sa ajunga la Grigoreni.

Pompierii au inceput cautarile cu o barca pneumatica si o cange, insa nu exista certitudinea ca acesta chiar s-a aruncat in apa.

„In urma apelului de pe 112, conform caruia un barbat ar da curs unei tentative de suicid, in zona canalului de fuga, din municipiul Bacau, au fost trimise mai multe echipaje care efectueaza cautari”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ