Florin Cozma (35 ani), din satul Bogdan Voda, comuna Saucesti, a ajuns la sfârsitul saptamânii trecute la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau in stare grava, dupa ce ar fi fost snopit in bataie de mai multi indivizi din localitate. Intre ei este un conflict mai vechi, iar intr-una din serile trecute s-au intâlnit din nou si s-au luat la bataie.

„Intre noi este o altercatie mai veche. Am trait cu sora unuia dintre ei si, de dusmanie ca am lasat-o, au inceput aceste certuri.

Au strigat la poarta, n-am stiut ca sunt ei si mi-au dat cu ranga in cap”, spunea Florin Cozma, victima. Fratele sau sustine si el ca a intervenit si l-a scos din mâinile agresorilor. „Pe mine m-a trezit cumnata sa ma duc ca-l omoara. Mai erau doi care dadeau in el. Le-am spus sa se opreasca si au fugit. L-am ridicat din sant, l-am pus in spate si l-am adus acasa de unde l-a luat salvarea”, spunea Petrica Cozma, fratele victimei. Acesta are acasa ranga si scândurile si asteapta ca politistii sa vina si sa le ridice.

„Au fost mai multe persoane care l-au batut. In urma cu o saptamâna s-au luat de el, au vrut sa-l bata si atunci, dar nu au reusit. Are numai rani pe corp si i-au rupt aproape toti dintii. Este a treia oara când urmareste sa-l omoare”, spunea si Alina Lacatusu, concubina barbatului. Acesta a fost internat in Sectia de Neurochirurgie si a fost deja supus unei interventii chirurgicale.

In urma acestui eveniment, politistii din localitate au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru infractiunea de loviri sau alte violente. Doi dintre localnici, indicati ca fiind agresori, au dat deja declaratii la politie, insa ei spun ca au ripostat dupa ce ar fi fost atacati. Ramâne acum ca ancheta politistilor sa stabileasca cu exactitate ce s-a intâmplat intre ei.

„Pacientul a ajuns la spital in stare grava. Are contuzii pe toata suprafata corpului, un traumatism cranian si trei coaste rupte, iar in momentul de fata este stabilizat”
– Mirela Romanet, purt. cuv. Spitalul Judetean Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ